Rodičovský zápas

30.03.2013 20:05

Na záver sezóny sme sa rozhodli zorganizovať hokejové stretnutie - deti proti rodičom. Pred zápasom sa konalo krátke rozkorčuľovanie, ktoré bolo dôležité hlavne pre tých skôr narodených, pretože drvivá väčšina z nich nestála na korčuliach velmi dlhú dobu (poniektorí sa  o dĺžke tejto doby vyjadrovali v rokoch). Úvod zápasu hrali rodičia bez brankára, pretože ich gólman sa stále márne snažil dostať do výstroje. Nakoniec sa mu to predsa len podarilo a za silných ovácií a pomoci kamarátov sa  šťastne dostal do bránkoviska. V tom čase už deti viedli niekoľkogólovým rozdielom. Aklimatizovaní rodičia začali sťahovať náskok svojich súperov a po čase sa dokonca ujali vedenia. Zápas sa postupne dostával do obrátok, mal všetko čo má mať. Nebola núdza o góly ani o osobné súboje medzi hráčmi, dokonca sme na tribúnach narátali troch divákov :). Keďže zápas skončil nerozhodne, tréner Tartaľ v úlohe hráča a zároveň arbitra, nariadil trestné strieľania. Nikto nevie, aké bolo pozápasové skóre, ale isto viem, že vyhrala dobrá nálada. Všetci zúčastnení sa dobre zabavili a z chuti si zašportovali.

Súpiska rodičov: brankár - Peter Štuchal, hráči - Adam Hudok, Roman Bosák, Peter Kovačik, Braňo Gerhát, Maťo Mikula, Dušan Tóth, Maťo Stanko, Palo Rybár a Tibor Tartaľ(tréner)

Súpiska detí: brankári - Miško Gerhát a Frederik ferdo Štuchal, hráči - Viki Tóthová, Roman bosko Bosák, Matej kikino Hudok, David Šnajder, Šimon herec Stanko, Maťo pety Petrina, Timo Holub, Jakub gaťky Gaťár, Peťo Kovačik, Kubo ryba Rybár