zopár naj ....

15.04.2014 00:47

Niekoľko „NAJ“ z uplynulej sezóny ☺

 

          Skončil sa nám kolotoč zápasov a tak máme čas zhodnotiť čo všetko v nich dosiahli naše nádeje zo 6. šht.

          Ako inak, začneme produktivitou hráčov. Náš NAJlepší strelec je Matej Hudok, so  súperovými brankármi sa vôbec nemaznal, prekonal ich až 27 krát. Keďže Maťo nie je lakomý na góly,  má na svojom konte aj NAJviac asistencií, presne 26. Dohromady získal 53 kanadských bodov, čo z neho robí NAJproduktívnejšieho zo všetkých našich hráčov . K tomuto výsledku mu stačilo odohrať len 13 zápasov za náš tím. Takto sa dopracoval k priemeru 2 góly + 2 asistencie na jeden zápas. Gratulujeme!

          A to sa už dostávame k počtu odohraných zápasov na hráča. Rekordérom v tejto kategórii je Šimon Stanko, ktorý za šiestakov bojoval v 23 z 28 možných hokejový stretnutí. NAJviac odohraných zápasov Šimonovi vynieslo druhé miesto v tabulke produktivity, kde nazbieral 43 bodov (18+25).

          Naopak NAJmenej zápasov, iba 4, odkorčuľoval novic v našej šatni Samuel Schlosser. Samovi sa v poslednom zápase podarilo dokonca skórovať, k čomu mu všetci gratulujeme a prajeme veľa chuti do hokeja v ďalších sezónach.

          Teraz sa pozrieme na štatistiku „ plus mínus“, v ktorej si NAJlepšie viedol opäť Matej Hudok. Hodnota súčtu plusových a mínusových bodov sa v jeho prípade vyšplhala na úctyhodnú 60-ku.

          Peter Kovačik si v tejto sezóne vyslúžil prívlastok „zlý muž“, pretože bol NAJtrestanejším hráčom v našom tíme. Rozhodcovia Peťovi odpískali 8 nedovolených zákrokov na protihráčov.

          Timotej Holub a Roman Bosák sú naši NAJslušnejší chlapci pod slnkom. Obaja totiž nefaulovali ani raz za celú sezónu, z čoho by si mali brať príklad aj ostatní chalani. Alebo faulovať tak aby to rozhodca nevidel ☻

          No a na záver ešte treba dodať, že Mgr. Peter Bahorec je NAJlepší tréner v celej 1. lige mladších žiakov. ☻